10 000 VAK EMBER

...csupán 120 segítő kutya. Csatlakozz a Loyalty is Royalty kampányhoz, hogy minden vak ember mellé kerülhessen segítő kutya.

SEGÍTSÜNK EGYÜTT

Magyarországon közel 10.000 vak emberre jelenleg csupán 120 segítő kutya jut. A magas képzési költségek miatt, évente maximum 20 kutya kiképzésére van lehetőség. A Dorko márka csapata az előző években a Loyalty is Royalty kampány megálmodásával már több mint 7.000.000 forintot gyűjtött látássérült kísérő kutyák kiképzésére. Így már több hű társsal megkönnyíthettük a vak emberek életét.
Hogyan segíthetsz Te is?

ÍGY SEGÍTHETSZ:

Gyere, és tegyél egy lépést Te is a segítőkutyákért!

Idén egy különleges kezdeményezéssel szeretnénk felhívni a figyelmet a segítőkutyusok és kiképzőik állhatatos munkájának fontosságára, épp ezért 2019. április 27-én, a vakvezető kutyák világnapján megszervezzük Magyarország eddigi legnagyobb segítőkutyás sétáját, amire téged is várunk! Gyere, és tegyél egy lépést te is azért, hogy 5 éven belül minden magyarországi látássérült ember mellé kerülhessen segítőkutya!

Az egyedi tervezésű Loyalty is Royalty kollekció darabjainak megvásárlásával, illetve az áprilisi jótékonysági rendezvény teljes nyereségével a Magyar Vakok és Gyengénlátók Egyesületének kutyaiskoláját.

“Loyalty is Royalty” 

EDDIG ENNYI PÉNZT GYŰJTÖTTÜNK VAKVEZETŐ KUTYÁK KÉPZÉSÉRE:

 7 093 000 HUF